top of page

Stvoreni za djecu

Idealni za cijelu obitelj

Spriječite ubod

Umirite nadraženu kožu

Kako bi se zaštitili i uživali u svim blagodatima otvorenih prostora, dovoljni su nam mali jastučići Mosquitan Patch koje možemo zalijepiti na bilo koju površinu: odjeću, obuću, dječja kolica, nogu stola u restoranu i kafiću, pa i na kožu. Ljepilo koje jastučići sadrže je hipoalergeno, te neće ostaviti neugodne posljedice.

Ukoliko nas komarac i ubode, osim Mosquitan roll on-a koji možemo namazati na ubod i umiriti nadraženu kožu, u ponudi su i mini naljepnice Mosquitan Stickers koje TRENUTNO zaustavljaju svrbež nakon uboda, a djeca ih obožavaju jer osim trenutnog djelovanja imaju otisak simpatičnih morskih likova.

Zaštićeni u aktivnostima na otvorenom

Mosquitan

Jednostavna i sigurna primjena 

Mosquitan

Pritisnite jastučić kako bi se oslobodili aktivni sastojici

Mosquitan

Odlijepite zaštitnu foliju

Mosquitan

Zalijepite jastučić na željenu površinu

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU

Toplije vrijeme donosi mnoštvo prekrasnih stvari i otvara prilike za uživanje u prirodi, no postoji i druga strana medalje.

Komarci, koji su najzastupljeniji od svih insekata, iznimno su opasni za čovjeka. Prijenosnici su mnogih bolesti kao što su malarija, žuta groznica, Zika virus te virus Zapadnog Nila. Osim zaraznih bolesti, jedna od nuspojava ugriza komarca je svrbež.

Tržište je prepuno sredstava koji bi nam trebali pomoći u zaštiti od nemilosrdnih ljetnih napasnika, no njihovo nepovoljno djelovanje na čovjekovo zdravlje nagnalo nas je da potražimo prirodna rješenja.

bottom of page