top of page
Pravne napomene i uvjeti korištenja

Naos plus d.o.o., J.Crnobori 103c, iz Pule, OIB 42900646639 (u daljnjem tekstu: “Naos plus“) kao odgovorno društvo brine o Vašoj privatnosti i zaštiti Vaših osobnih podataka. U tu svrhu donijeli smo ova Pravila privatnosti kako bismo Vas informirali o načinima sakupljanja i obrade osobnih podataka.

 

Korištenje stranice www.mosquitan.com

Naos plus je vlasnik stranice www.mosquitan.com te prilikom posjeta istoj automatski prikupljamo određene podatke i statističke informacije putem naših Internet servera ili „kolačića“. Primjeri informacija o Vašem korištenju stranice uključuju: najposjećenije i najgledanije stranice i poveznice na našoj web stranici, vrijeme provedeno na stranici, najpopularnije ključne riječi koje korisnike vode do naše stranice, Vaša IP adresa, informacije koje se skupljaju putem kolačića, podaci Vašeg uređaja poput postavki hardwarea, sistemske aktivnosti, vrste pretraživača itd. Svrha takve obrade je da svoje stranice uredimo na način da budu što efikasnije i jednostavnije za naše posjetitelje odnosno da ih prilagodimo Vašim potrebama.

U svrhu prikupljanja podataka Naos plus koristi Google Analytics.

Naša stranica može sadržavati poveznice na druge internetske stranice kojima Naos plus ne upravlja i za koje nije odgovorna. Predlažemo da pregledate pravila zaštite osobnih podataka takvih stranica da se upoznate kako se na njima prikupljaju i obrađuju Vaši osobni podaci.

 

Sigurnost i pohrana podataka

 

Osobni podaci prikupljaju se samo putem obrasca na web stranici koje ste svojevoljno upisali i proslijedili nama kako bi mogli koristiti međusobni kanal komunikacije u skladu s našim Pravilima privatnosti čije prihvaćanje ste prihvatili slanjem popunjenog obrasca. 

Svi podaci su pohranjeni u bazama podataka i repozitorijima Wix kompanije čiji se servis poslužitelji nalaze u Sjedinjenim Američkim Državama,  Europi (uključene Litva, Njemačka i Ukrajina), i Izraelu. WIX.com sudjeluje i potvrdio je (certificiran je) svoju usklađenost s pravni m okvirima zaštite privatnosti između U.S.-E.U. I U.S.-Švicarka. Više o tome možete pročitati na (https://www.wix.com/about/privacy).

Vaše podatke koje smo prikupili putem ove web-stranice i koristimo ih radi daljnje komunikacije putem primarno komunikacijskog kanala (e-mail) čuvamo na našim uređajima u Hrvatskoj.

Ako se nalazite izvan Hrvatske i odabrali ste prenijeti informacije nama, imajte na umu da smo prijenos podataka, uključujući osobne podatke izvršili i u Hrvatsku i tu ih obradili.

Vaš prihvaćanje naših Pravila o privatnosti, nakon čega slijedi i vaša dostava takvih podataka predstavlja vaš pristanak na taj prijenos i pohranu podataka kako je prije navedeno.

 

Upotreba Kolačića(Cookies)

 

Kolačići su neophodan dio načina rada našeg mrežnog mjesta. Glavna je namjena naših kolačića poboljšanje Vašeg iskustva pregledavanja. Na primjer, upotrebljavaju se da zapamte Vaše osobne postavke (primjerice državu) dok pregledavate mrežno mjesto te pri budućim posjetima. Informacije koje prikupe kolačići nam također omogućuju poboljšanje mjesta procjenom količine i obrazaca upotrebe, primjerenosti mrežnog mjesta pojedinačnim potrebama korisnika, bržim pretragama itd. Ponekad, ako smo unaprijed pribavili Vašu privolu, možemo koristiti kolačiće, oznake i slične alate radi pribavljanja informacija koje nam omogućuju da Vam pokažemo, ili s našeg vlastitog mrežnog mjesta ili mrežnih mjesta trećih strana ili na bilo koji drugi način, oglase temeljene na analizi Vaših navika pregledavanja mrežnog mjesta.

Ova web stranica djeluje putem wix.com servisa na čijoj stranici (https://support.wix.com/en/article/cookies-and-your-wix-site) je objavljeno koji kolačići se koriste u svrhu funkcioniranja naše web stranice, kako slijedi:

Sesija (kratkotrajni ili privremeni) kolačić: Ovi se kolačići brišu nakon što ste zatvorili preglednik i ne prikupljaju informacije s vašeg Uređaja. Oni obično spremaju informacije u formi procesnih podataka koje nisu osobnog karaktera (putem kojih na možete biti identificirani).  

Trajni (trajni ili pohranjeni) kolačići: Ovi kolačići se spremaju na vaš Uređaj dok ne nestanu (na primjer, postavljeni su do određenog datuma) ili dok ih ne obrišete. Ovi kolačići se koriste da prikupljaju informacije o korisniku, kao što se web-pretraživačke navike ili korisničke sklonosti prema određenim sadržajima (stranicama).

 

Ako želite možete onemogućiti spremanje kolačića na Vaše računalo, no blokiranje svih kolačića moglo bi imati negativan učinak na korištenje mnogih internetskih stranica, pa tako i ove, odnosno, može doći do ograničenja pojedinih funkcija stranica.

Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internetskome pregledniku. Želite li izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu potrebno je ažurirati postavke Vašeg internetskog preglednika.

 

Odgovaranje na Vaše upite

 

Naos plus osobitu pažnju posvećuje korisnicima naših proizvoda. Vaša vjernost nam je izuzetno važna i u tu svrhu Vas potičemo da s nama komunicirate.

Možete nam se obratiti putem info telefona na 052 216351 ili putem e-maila na mosquitan@naosplus.hr. Ukoliko nas kontaktirate, moguće je da ćemo, na temelju Vašeg upita koji predstavlja Vašu privolu, a u slučaju reklamacije, na temelju našeg legitimnog interesa, obrađivati Vaše osobne podatke kako bismo:

  • odgovorili na Vaš upit;

  • obradili možebitnu reklamaciju i poduzeli potrebne radnje;

  • Vam dali informacije o našim proizvodima, uslugama ili nagradnim igrama.

U navedene svrhe obrađujemo Vaše osobne podatke koje nam tom prilikom sami pružite, a to su osobito Vaše ime i prezime, broj telefona, adresa, e-mail, datum upita i priroda upita. Razdoblje pohrane Vaših osobnih podataka zavisno je o prirodi Vašeg upita  koji obrađujemo dok za isto postoji svrha.

 

Kako i s kim dijelimo Vaše osobne podatke

Vaše osobne podatke ne dijelimo sa trećim osobama. Podaci koje nam dostavite putem emaila radi upita, pohranjujemo isključivo mi na našim računalima. 

Vaša prava

U svakom trenutku možete:

  • zatražiti pristup svojim osobnim podacima i zatražiti ažuriranje osobnih podataka;

  • tražiti da Vam pružimo dodatne informacije o načinu na koji koristimo Vaše podatke;

  • zaprimiti osobne podatke o Vama koje ste nam dali u strukturiranom, uobičajeno upotrebljavanom i strojno čitljivom formatu te, gdje je to tehnički moguće, da prenesemo te podatke drugom voditelju obrade bez zapreka ako se obrada Vaših podataka temelji na Vašoj privoli i provodi se na automatizirani način;

  • zatražiti brisanje osobnih podataka korisnika. Budući da korisnici mogu zatražiti brisanje samo svojih osobnih podataka, radi zaštite korisnika možemo Vas zatražiti provjeru identiteta prije provođenja zahtjeva;

  • u slučajevima gdje se obrada temelji na privoli, povući svoju privolu s učinkom u budućnosti kako bismo prestali s takvom određenom obradom. Povlačenje privole neće utjecati na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije njezina povlačenja;

  • zatražiti ograničenje obrade Vaših osobnih podataka

  • dati prigovor na svaku obradu koja se temelji na našem legitimnom interesu, osim ako su razlozi za izvršenje takve obrade jači od prava na zaštitu osobnih podataka.

 

Kontakt za zaštitu podataka

 

U slučaju bilo kakvih pitanja vezano za obradu Vaših osobnih podataka i ostvarenje prava, možete nam se obratiti putem emaila: solidea@naosplus.hr

Povjerljivost i pristup podacima

 

Ovom izjavom obvezuje se tvrtka Naos plus d.o.o. da će sukladno Uredbi EU 2016/679 o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka (Uredba) čuvati povjerljivost svih osobnih podataka kojima ima pravo i ovlast pristupa, te da ćemo iste osobne podatke koristiti isključivo u točno određenu (propisanu) svrhu.

 

Tajnost podataka

 

Prilikom posjeta ovim stranicama vaši osobni podaci ostaju tajni, osim ako ih ne želite dobrovoljno otkriti. Obvezujemo se da drugim stranama nećemo otkrivati, prodavati ni prenositi podatke koje smo zaprimili.

 

Promjene naših Pravila privatnosti

U slučaju promjena naše politike privatnosti obavijestit ćemo Vas o tome na ovoj stranici i ažurirati datum izmjene politike privatnosti dolje kako slijedi.

 

Ova pravila privatnosti su zadnji put izmijenjena 12.02.2021. godine.

 

 

bottom of page